دلایل افت فشار پکیج

دلایل افت فشار پکیج

از جمله مشکلاتی برای بیشتر پکیج‌های شوفاژ دیواری به وجود می‌آید، کاهش فشار است. دلایل افت فشار پکیج شوفاژ دیواری چیست؟ راه افزایش فشار پکیج چیست؟ دلایل بالا نرفتن فشار پکیج چیست؟ تا پایان این مقاله همراه با ماشید تا با پاسخ این سوالات بیشتر آشنا شویم.

بالا نرفتن فشار پکیج

بالا نرفتن فشار پکیج به عوامل زیادی بستگی دارد. مقدار فشاری که پکیج شوفاژ دیواری باید داشته باشد، یک بازه مشخصی دارد. هر گونه افزایش و یا کاهش فشار، عملکرد سیستم را مختل کرده و سبب می‌شود که پکیج شوفاژ دیواری به درستی کار نکند.

عقربه فشارسنج پکیج شوفاژ دیواری باید بین عدد 1 تا 1.5 باشد. فشار پایین‌تر از یک باید مورد بررسی قرار گرفته و در صورت نیاز تعمیر شود. در ادامه بعضی از دلایل افت فشار پکیج را برای شما نام برده و توضیح داده‌ایم.

  • کاهش فشار آب

اولین موردی که شما باید مورد بررسی قرار دهید، شدت فشار آب شهری می‌باشد. ممکن است که به دلایل مختلف فشار آب ساختمان و محیط کاهش پیدا کند.

این امر سبب می‌شود، فشار آب ورودی به پکیج نیز کاهش پیدا کرده و در نتیجه عقربه فشارسنج عددی کمتر از یک را نشان دهد. در اینصورت صبر کنید تا فشار آب به حالت عادی برگردد. اگر فشار افزایش پیدا نکرد، دلایل دیگر را بررسی کنید.

  • خرابی شیر تخلیه

از دیگر دلایل افت فشار پکیج می‌توان به خرابی شیر تخلیه یا شیر اطمینان اشاره کرد. شیر اطمینان باعث خارج شدن آب اضافی پکیج شده و فشار را در حالت نرمال نگه می‌دارد. خرابی آن می‌تواند کاهش و یا افزایش فشار را به همراه داشته باشد.

  • نشتی در پکیج

اگر پکیج شوفاژ دیواری دچار نشتی شده باشد، کاهش فشار دستگاه را به همراه دارد. ایجاد نشتی در پیکج، وجود سوراخ و یا شکستگی در لوله‌ها، از علل بالا نرفتن فشار پکیج است.

  • وجود هوا در پکیج

یکی دیگر از دلایل افت فشار پکیج، وجود هوا در پکیج شوفاژ دیواری است. شما می‌توانید با هواگیری رادیاتورها و باز کردن پیچ هواگیر، این مشکل را برطرف سازید.

  • رسوب‌گیری مدار پکیج

آب شهری دارای مقادیری املاح و کلسیم است، که این املاح در حالت زمستانه در پکیج شوفاژ دیواری و رادیاتورها رسوب کرده و موجب انسداد مسیر رفت و برگشت آب می‌شود. زمانی که آب درون لوله‌های پکیج به درستی رفت و آمد نکند، سبب کاهش فشار دستگاه می‌شود.

  • خرابی مبدل حرارتی

خرابی مبدل حرارتی نیز می‌تواند از دلایل افت فشار پکیج باشد. اگر مبدل حرارتی خراب شده و یا سوراخ شود، جریان آب از مسیر رادیاتور، وارد مسیر آب گرم شده و فشار دستگاه پایین می‌آید.

  • خرابی منبع انبساط

منبع انبساط یکی از قطعات مهم پکیج شوفاژ دیواری می‌باشد، خرابی آن از دلایل بالا نرفتن فشار پکیج می‌باشد. منبع انبساط وظیفه دارد، فشار آب دستگاه را متعادل کند. این قطعه کمک می‌کند که فشار دستگاه ثابت باقی بماند. درصورتی خرابی منبع انبساط، میزان فشار دستگاه نیز دچار مختل شده و کاهش و افزایش آن را به همراه دارد.

بالا نرفتن فشار پکیج راه افزایش فشار پکیج

راه افزایش فشار پکیج

همانطور که در قبل گفته شد، اگر کاهش فشار دستگاه مربوط به کاهش فشار آب شهری نیست، بقیه موارد را مورد بررسی قرار دهید.

شما می‌توانید با بازکردن سیر پرکن پکیج که در زیر دستگاه قرار دارد، فشار پکیج را به حالتی عادی برگردانید. باز کردن این شیر را به آرامی و به تدریج انجام دهید. زمانی که عقربه فشار سنج به عددی بین 1 و 1.5 رسید، شیر پرکن را ببندید. سپس پکیج شوفاژ دیواری خود را خاموش و روشن کرده و استفاده کنید.

اگر بعد از انجام این کار دوباره با افت فشار دستگاه روبه رو شدید، بهتر است با نمایندگی پکیج خود تماس گرفته و از افراد متخصص کمک بگیرید. دستکاری ناآگاهانه پکیج، می‌تواند به کل دستگاه آسیب زده و هزینه زیادی را برای شما به همراه داشته باشد.

کلام آخر

ممکن است پکیج شما با کاهش فشار بار مواجه شده باشد. نگران نباشید! این مشکلی است که در بیشتر پکیج‌های شوفاژ دیواری رخ می‌دهد. ما در این مقاله دلایل افت فشار پکیج را نام برده و علل بالا نرفتن فشار پکیج را برای شما مورد بررسی قرار دادیم.

همچنین راه افزایش فشار پکیج و نحوه انجام آن را نیز برای شما توضیح دادیم. در نظر داشته باشید، درباره تعمیرات پکیج بهتر است از فردی آگاه و آشنا به قطعات پکیج کمک بگیرید تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود. امیدواریم این مقاله برای مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

درخواست خدمات

پس از ثبت بلافاصله 

با شما تماس خواهیم گرفت

به زودی ...

دوره تعمیر پکیج کالداونزیا

در این دوره صفر تا صد پکیج بوتان مدل کالدا ونزیا calda venezia را آموزش می‌بینید و تمام نکات را به صورت تجربی و علمی انتقال می دهیم و بصورت کلی با اصول عملکرد تمام پکیج‌های تک مبدله آشنا می شوید

8700000

7800000

سبد خرید
قیمت محصولات در حال بروز رسانی می باشد