در این مقاله میخواهیم علت روشن نشدن پکیج را برای شما توضیح دهیم. چرا پکیج روشن نمیشود؟ علتهای اصلی روشن نشدن پکیج چیست؟ ما در این مقاله این سه سوال مهم و کاربردی را بررسی کرده و برای شما علل روشن نشدن پکیج را به طور ماکل توضیح دادهایم. اگر پکیج نیز روشن نشده و علت آن برای شما سوال است، پیشنهاد میکنیم تا پایان این مقاله همراه با ما باشید.
چرا پکیج روشن نمیشود؟
یکی از مهمترین و اصلیترین مشکلاتی که برای مصرفکنندگان انواع پکیج رخ داده است، روشن نشدن پکیج است. چرا پکیج روشن نمیشود؟ علت روشن نشدن پکیج چیست؟ این مشکلا باعث آزار و نگرانی کاربران شده و فرد را وادار به دنبال راه چاره میکند. علت روشن نشدن پکیج شوفاژ دیواری به عوامل مختلفی بستگی دارد. ما در ادامه این مقاله علتهای اصلی روشن نشدن پکیج را نام برده و توضیح میدهیم.
ممکن است که در اثر یک ایراد بسیار جزیی و ساده پکیج روشن نشود. یا ممکن است ایراد از قطعات داخلی پکیج و برد آن باشد. قبل از اینکه علتهای اصلی روشن نشدن پکیج را مورد بررسی قرار دهیم، به شما پیشنهاد میکنیم اگر دانش کافی در این زمینه ندارید، بررسی و تعمیر پکیج را به یک فرد متخصص بسپارید.
علتهای اصلی روشن نشدن پکیج
در تمامی پکیجها سنسورها و برد مخصوصی تعبیه شده است که اختلال در این قطعات علت روشن نشدن پکیج است. همچنین تغییر در میزان انرژی ورودی به پکیج نیز میتواند سبب روشن نشدن پکیج شود.
-
قطع برق دستگاه
اولین دلیلی که سبب روشن نشدن پکیج میشود، قطع برق و یا اشکال در فیوز دستگاه میباشد. بررسی این دو مورد در گاو اول به شما کمک بسیاری میکند.
-
قطع گاز دستگاه
مورد بعدی که از علتهای اصلی روشن نشدن پکیج است، قطع گاز دستگاه و یا کم شدن فشار گاز ورودی به پکیج است. اگر شیر ورودی گاز به پکیج بسته باشد، آن را باز کرده و دوباره امحتن کنید. در صورت روشن نشدن پکیج به سراغ دیگر موارد بروید.
-
کمبود آب مخزن
از دیگر دلایل روشن نشدن دیتگاه کمبود آب مخزن میباشد. نشتی دستگاه و کمبود فشار آب، سبب شده دستگاه روشن نشود.
-
وجود هوا در لولههای پکیج
مورد بعدی که مهمترین موارد نیز به شمار میرود، وجود هوا در لولههای پکیج است. این مورد زمانی پیش میآید که شما هواگیری رادیاتورها را به مدتی طولانی انجام نداده باشید. در اینصورت به جای آب، هوا درون لولههای رادیاتور وجود دارد که علت روشن نشدن پکیج است. برای برطرف کردن این کار هواگیری رادیاتورها را انجام دهید.
-
وجود رسوب در لولهها
علت بعدی که از علتهای اصلی روشن نشدن پکیج است، وجود رسوب در لولهها میباشد. این رسوبها به دلیل سختی آب درون لولههای رادیاتور ایجاد میشود. وجود این رسوبها از عبور آب درون مدار رادیاتور جلوگیری کرده و باعث روشن نشدن دستگاه میشوند. اگر لولههای رادیاتور بسیار قدیمی باشند، بهتر است آنها را تعویض کنید، اما اگر عمر لولهها کم میباشد، بهتر است یک دستگاه رسوبزدا بر روی پکیج خود نصب نمایید.
-
دودکش پکیج
یکی از قسمتهای مهم دستگاه، دودکش پکیج میباشد. دودکش باعث خارج شدن دود ناشی از سوختن شده و خطر آتشسوزی را از بین میبرد. اگر نصب دودکش به گونهای باشد که دود حاصل از سوختن نتواند به بیرون راه پیدا کند، این دود درون خود پکیج جمع شده و سبب روشن نشدن پکیج میشود. از نحوه اتصال استاندارد دودکش اطمینان حاصل کنید.
-
خرابی الکترود
قطعهای به نام الکترود یون درون مشعل پکیج وجود دارد که خرای آن سبب روشن نشدن دستگاه میشود. تشخیص سلامت این دستگاه با یک فرد متخصص است و افراد معمولی نمیتوانند از سلامت آن اطمینان پیدا کنند.
-
خرابی شمعک
خرابی شمعک نیز باعث روشن نشدک دستگاه میشود. برای اینکه بدانید شمعک خراب است یا خیر، باید شیر آب داغ را باز گذاشته و با فندک و یا کبریت سعی کنید شمعک را روشن کنید. اگر پکیج روشن شد، شمعک خراب بوده و باید تعمیر شود.
-
خرابی NTC
یکی از قطعات بسیار مهمی که درپکیج وجود دارد سنسور حرارتی NTC است. اگر سنسور NTC خراب شود، دستگاه نمیتواند میزان دمای آب را تشخیص داده و به برد گزارش دهد. بنابراین پکیج روشن نمیشود.
-
خرابی ترموستات
دلیل بعدی خرابی ترموستات است. ترموستات نیز یکی از قطعات اصلی در پکیج است که برای تشخیص دمای آب به کار میرود. اگر ایراد از ترموستات باشد، پکیج اصلا روشن نمیشود.
-
خرابی برد دستگاه
برد دستگاه نیز ممکن است دچار مشکلاتی شود. برد همانند یک مغز برای پکیج است. وجود هرگونه ایراد در برد، پکیج را از کار میاندازد. برای تشخیص سلامت برد پکیج باید از فرد متخصص کمک بگیرید.
-
منبع انبساط946,000 تومان
-
شیر گاز سیت 8451,746,000 تومان
-
NTC مستغرق103,000 تومان
کلام آخر
ما در این مقاله دانستیم که چرا پکیج روشن نمیشود؟ علت روشن نشدن پکیج چیست و علتهای اصلی روشن نشدن پکیج را مورد بررسی قرار دادیم. اگر پکیج شما با مشکل روشن نشدن رو به رو شد حتما با نمایندگی پکیج خود تماس بگیرید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.