در این قسمت میخواهیم درباره نحوه نصب دودکش استاندارد پکیجهای شوفاژ دیواری صحبت کنیم. بسیار مهم است که دودکش چگونه نصب شود تا ایمنی افراد در محیط به خطر نیافتد. قوانین استاندارد نصب دودکش پکیج شوفاژ دیواری چیست؟ همچنین اطلاعاتی را درباره دودکش پکیج فندار و دودکش پکیج بدون فن نیز توضیح میدهیم.
قوانین نصب دودکش استاندارد پکیج
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که قوانین نصب دودکش پکیج چیست؟ از آنجایی که پکیج شوفاژ دیواری به طور طولانی مدت روشن است، و سوخت آن از طریق گاز است، نصب آن باید به گونهای صورت گیرد که امنیت افراد به خطر نیافتد.
به طور کلی دو مدل پکیج وجود دارد. پکیج فندار و پکیج بدون فن. اینکه کدام یک از این دو مدل برای محیط شما مناسب است، توسط نصب کننده پکیج مشخص میشود.
” قبل از خرید انواع پکیج بهتر است درباره مناسبترین مدل آن برای محیط خود از خدمات مشاوره این مجموعه بهرهمند شوید.”
دودکش استاندارد پکیج فندار
پکیج فندار نوعی از پکیج است که در فضاهای باز و یا در فضاهایی با متراژ پایین نصب میشوند. دودکش پکیج فندار باید به صورت دوجداره باشد.
نصب دودکش پکیج فندار باید حتما در فضای آزاد صورت گیرد و نصب آن در محیط بسته ممنوع بوده و ممکن است که ایمنی افراد را به خطر بیاندازد.
قطر جداره داخلی دودکش پکیج فندار 6 سانتیمتر و قطر جداره خارجی آن 10 سانتیمتر است. در هنگام نصب دودکش پکیج فندار جدارهی خارجی دودکش هرگز نباید خارج شود. نصب دودکش استاندارد حتما باید توسط افراد ماهر و نصاب صورت گیرد و افرادی که در این زمینه اطلاعات کافی ندارند، بهتر است از نصب آن خودداری کنند.
دودکش پکیج بدون فن
نصب دودکش پکیج بدون فن نیز قوانین مربوط به خود را دارد. پکیج بدون فن، پکیجی است ک هوا و گاز جمع شده در آن توسط دودکش استاندارد به بیرون از محیط منتقل میشود.
دودکش پکیج بدون فن از جنس سیمان و یا گاهی بتن بوده و در داخل دیوارهای ساختمان نصب میشود. دودی که در پکیج بدون فن تولید میشود از طریق این دودکش به خارج از ساختمان منتقل میشود.
قطر دودکش پکیج بدون فن باید 15 سانتی متر و ارتفاع آن نیز باید چیزی حدود 3 متر باشد.
نصب دودکش
در مورد نصب دودکش استاندارد بر روی پشت بام نیز باید مطالبی را در نظر داشته باشیم.
فاصله دودکش از لبه پشت بام باید حداقل 70 سانتیمتر بوده و همه دودکشها باید کلاهک H را داشته باشند.
در نظر داشته باشید که جنس دودکش به گونهای انتخاب شود که مقاوم در برابر انواع تغییرات آب و هوایی باشد. همچنین از لولههای آکاردئونی آلومینیومی استفاده نکنید.
فضای اطراف دودکش هرگز نباید بسته باشد. اگر سقف محیط به صورت شیروانی است، دودکش باید تا مسیری خارج از شیروانی ادامه پیدا کند.
اگر دودکش و کولر کنار یکدیگر میباشد، باید ارتفاع دودکش چیزی حدود یک متر و نیم از کولر بالاتر باشد.
تمامی دودکشهای یک ساختمان باید خروجی جداگانه داشته و از یک خروجی مشترک استفاده نکنند.
تفاوت دودکشها در انواع پکیج
میان دودکش استاندارد پکیج فندار و بدون فن تفاوتهایی وجود دارد. دودکش استاندارد در پکیج فندار از نوع دوجداره بوده و در هوای آزاد نصب میشود. اما دودکش پکیج بدون فن از جنس سیمان بوده و در داخل دیوارهای ساختمان نصب شده و به بیرون از ساختمان هدایت میشود.
کلام آخر
ما در این مقاله با قوانین دودکش استاندارد و انواع دودکش برای پکیج آشنا شدیم. دانستیم که رعایت چه نکانی سبب نصب استاندارد دودکش میشود. توجه داشته باشید که همیشه عایت نکات ایمنی و استاندارد خطرات احتمالی را کاهش میدهد. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.